Onze all-in tarieven

Als full-service online marketing bureau hebben we alles in huis om jouw bedrijf nóg succesvoller te maken. Jouw online succes is echter niet in één dag gebouwd. Wij houden namelijk niet van losse flodders. Wij geloven dat langdurige samenwerkingen met wederzijds vertrouwen de sleutel tot succes is. Daarom communiceren wij open en transparant over onze tarieven.

Ons uurtarief bedraagt € 85,- excl. btw. Wil je maandelijks een vast bedrag investeren in online marketing? Dan past een van onze online marketing pakketten goed bij je. Hierbij reserveer je maandelijks een vast aantal uren en bepalen we op basis van de online marketing strategie hoe we deze uren gaan inzetten. Dit kan een combinatie zijn tussen al onze specialisaties zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media adverteren, e-mailmarketing en conversie optimalisatie. En bevalt onze samenwerking om welke reden dan ook niet? Dan kan je meteen weer stoppen. Welk pakket kies jij?

Online starter

Voor bedrijven die willen starten met online marketing. 8 uur per maand all-in.
675,- per maand
 • 8 uur capaciteit
 • Incl. online marketing strategie
 • Flexibele invulling
 • Maandelijks opzegbaar

Online groeier

Voor bedrijven die snel verder willen groeien met online marketing. 16 uur per maand all-in.
1350,- per maand
 • 16 uur capaciteit
 • Incl. online marketing strategie
 • Flexibele invulling
 • Maandelijks opzegbaar
Meest gekozen

Online pro

Voor (grotere) bedrijven die via meerdere kanalen tegelijkertijd willen groeien.
2195,- per maand
 • 26 uur capaciteit
 • Incl. online marketing strategie
 • Flexibele invulling
 • Maandelijks opzegbaar

Maatwerk?

Wij helpen je verder

Heb je een specifieke uitdaging of behoefte aan meer maandelijkse uren? Ook voor maatwerk zit je bij ons goed. Zo kunnen we een specifiek traject opzetten, een merkstrategie ontwikkelen of jouw nieuwe website bouwen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Waar kan Brink Marketing je mee helpen?

Uitdaging
Naam(Vereist)

Brink Marketing specialist man met laptop

Veelgestelde vragen

Wij bieden jou de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. We geloven namelijk in de kracht van het creëren van synergie tussen alle specialismen. Ons team bestaat uit diverse specialisten – van SEA specialist tot e-mailmarketeer –en waar we kennis missen werken we samen met partners. Dit maakt ons flexibel en onderscheid ons van de concurrentie die veelal één specialisme beheersen. Wat heeft jouw voorkeur? Schakelen met meerdere partijen of samenwerken met een full service online marketing bureau?

We starten altijd met een stukje strategie. Eerst denken, dan bouwen noemen we dit. Samen met jou stellen we een groeiplan op met een looptijd, doelstellingen en acties. Onze specialisten gaan vervolgens met het groeiplan aan de slag. Maandelijks ontvang je van ons een (mondelinge en schriftelijke) update van de voortgang. Tussen deze momenten door schakelen we natuurlijk ook geregeld met je. Hiervoor heb je een vast aanspreekpunt. We zijn open, flexibel en altijd bereikbaar.

Initiatief en regie. Dat is wat je verwacht van je marketingpartner. Dat begrijpen wij als geen ander. Werken in vaste routines is dan ook de basis van onze werkwijze. Reken op wekelijkse updates, maandelijkse rapportagemeetings vol learnings en elk kwartaal een evaluatie in de vorm van een strategiesessie.

Het gaat je niks kosten, het gaat je meer opleveren! 🙂 Dat is natuurlijk waar wij ons voor gaan inzetten. Ons doel is om er altijd meer uit te halen, dan je erin gooit. Met online advertenties kunnen we dit zelfs mooi doorrekenen. Return On Advertising Spend (ROAS) noemen we dit. Het laat zien hoeveel je voor elke euro investeren terugkrijgt. Hoeveel je daadwerkelijk aan ons betaalt, ligt aan de keuzes die we samen maken in het groeiplan (welke specialismen zetten we in, hoeveel uur per maand etc.). We werken met online marketingpakketten startend vanaf 675 euro per maand.

Marketingpakket

Heb je interesse in een van onze all-in marketingpakketten? Leuk! Vul je gegevens in en ontvang meer informatie over onze marketingpakketten en hoe wij te werk gaan.

Naam(Vereist)

Investeer in maandelijkse groei

Laat je bedrijf groeien met een continue investering in jouw online marketingkanalen. Met een marketingpakket reserveer je bij ons een vast aantal uren per maand. Deze uren kunnen gecombineerd ingezet worden op verschillende online marketing specialismen. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Dus bevalt onze samenwerking om welke reden dan ook niet? Dan kan je meteen weer stoppen. 

Onze klanten beoordelen Brink Marketing met een:

4.8 /5

4.5/5

4.8

/5

4.5/5

Mooie merken aan het woord

Sander Veltschoten - Koffieur
Fijne partij om mee samen te werken
Lees verder
Brink Marketing is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze helpen mijn bedrijf aan meer leads via advertenties in Google en social media. Doordat hun plan vooraf zo duidelijk was, wist ik precies wat ik kon verwachten. Ga zo door!
Sonja van Rooijen - Beautiq
Meer bestellingen na 1 maand
Lees verder
Wij hebben voor Brink Marketing gekozen omdat ze het niet moeilijker maken dan nodig. Ze gaan pragmatisch te werk en dit zorge bij ons al snel voor de gewenste resultaten. Meer verkeer naar de website en meer bestellingen. Bedankt Joey en team.
Mitchel van Dijk - Promo Cleaning Services
Aanrader als marketingpartner
Lees verder
Wij raden jullie zeker aan! Onze samenwerking ervaren wij als zeer prettig. Jullie denken met ons mee en weten wat er nodig is om mijn bedrijf online te ondersteunen en te laten groeien. Fijn ook om samen te werken met één partij voor meerdere marketingdisciplines.