Online marketing diensten

Met onze online marketing diensten helpen we jouw bedrijf groeien. Als full-service online marketing bureau bieden wij jou alle online marketing diensten onder één dak. Waarmee kunnen we jou helpen?

Strategie

Merkstrategie

Creëer merkvoorkeur en versla de concurrentie

Online marketing strategie

Maak je bedrijf online succesvol

Website

Website ontwikkeling

Maak van je website een marketingmachine

Conversie optimalisatie (CRO)

Meer websitebezoekers converteren

Online marketing diensten

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Pak die nummer één positie in Google

Social media adverteren

Daar waar je doelgroep dagelijks actief is

Content marketing

Impact maken met sterke verhalen

Zoekmachine adverteren (SEA)

Voor lage klikprijzen, hoge conversies

E-mail marketing marketing

Geautomatiseerde leadgeneratie flows

Copywriting

Ijzersterke (SEO) teksten die ertoe doen

Wat is jouw uitdaging?

Wij helpen je verder

Waar kan Brink Marketing je mee helpen?

Uitdaging
Naam(Vereist)

Brink Marketing specialist vertrouwd

Veelgestelde vragen

Wij bieden jou de voordelen van alle online marketing diensten onder één dak. We geloven namelijk in de kracht van het creëren van synergie tussen alle specialismen. Ons team bestaat uit diverse specialisten – van SEA specialist tot e-mailmarketeer –en waar we kennis missen werken we samen met partners. Dit maakt ons flexibel en onderscheid ons van de concurrentie die veelal één specialisme beheersen. Wat heeft jouw voorkeur? Schakelen met meerdere partijen of samenwerken met een full service online marketing bureau?

We starten altijd met een stukje strategie. Eerst denken, dan bouwen noemen we dit. Samen met jou stellen we een groeiplan op met een looptijd, doelstellingen en acties. Onze specialisten gaan vervolgens met het groeiplan aan de slag. Maandelijks ontvang je van ons een (mondelinge en schriftelijke) update van de voortgang. Tussen deze momenten door schakelen we natuurlijk ook geregeld met je. Hiervoor heb je een vast aanspreekpunt. Dit zal in de meeste gevallen Joey zelf zijn. We zijn open, flexibel en altijd bereikbaar.

Initiatief en regie. Dat is wat je verwacht van je marketingpartner. Dat begrijpen wij als geen ander. Werken in vaste routines is dan ook de basis van onze werkwijze. Reken op wekelijkse updates, maandelijkse rapportagemeetings vol learnings en elk kwartaal een evaluatie in de vorm van een strategiesessie.

Het gaat je niks kosten, het gaat je meer opleveren! 🙂 Dat is natuurlijk waar wij ons voor gaan inzetten. Ons doel is om er altijd meer uit te halen, dan je erin gooit. Met online advertenties kunnen we dit zelfs mooi doorrekenen. Return On Advertising Spend (ROAS) noemen we dit. Het laat zien hoeveel je voor elke euro investeren terugkrijgt. Hoeveel je daadwerkelijk aan ons betaalt, ligt aan de keuzes die we samen maken in het groeiplan (welke specialismen zetten we in, hoeveel uur per maand etc.). We werken met online marketingpakketten startend vanaf 675 euro per maand.

Onze klanten beoordelen Brink Marketing met een:

4.8 /5

4.5/5

4.8

/5

4.5/5

Mooie merken aan het woord

Sander Veltschoten - Koffieur
Fijne partij om mee samen te werken
Lees verder
Brink Marketing is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze helpen mijn bedrijf aan meer leads via advertenties in Google en social media. Doordat hun plan vooraf zo duidelijk was, wist ik precies wat ik kon verwachten. Ga zo door!
Sonja van Rooijen - Beautiq
Meer bestellingen na 1 maand
Lees verder
Wij hebben voor Brink Marketing gekozen omdat ze het niet moeilijker maken dan nodig. Ze gaan pragmatisch te werk en dit zorge bij ons al snel voor de gewenste resultaten. Meer verkeer naar de website en meer bestellingen. Bedankt Joey en team.
Mitchel van Dijk - Promo Cleaning Services
Aanrader als marketingpartner
Lees verder
Wij raden jullie zeker aan! Onze samenwerking ervaren wij als zeer prettig. Jullie denken met ons mee en weten wat er nodig is om mijn bedrijf online te ondersteunen en te laten groeien. Fijn ook om samen te werken met één partij voor meerdere marketingdisciplines.