Social media advertentie bureau

Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok… We besteden er (bijna) allemaal wel een paar uur per dag aan. Niet altijd positief als je erover nadenkt, maar hiermee is social media wel hét ultieme medium om je doelgroep te bereiken. Met een sterk merkverhaal en de juiste boodschap op de juiste momenten helpen wij jou aan succesvolle social media advertenties en campagnes die zich binnen no-time terugverdienen.

Je doelgroep inspireren en overtuigen

Social media leent zich goed voor inspiratie. De gebruiker is niet actief opzoek naar jouw product of dienst, maar met inspirerende content kunnen we toch zijn interesse wekken. Dit doen we aan de hand van een funnel-strategie. Deze denkbeeldige trechters leren ons hoe de customer journey van je klanten verloopt en wat ze inspireert. Hoe beter we je doelgroep identificeren, hoe sneller we ze met relevante social content in de juiste richting sturen.

Social media adverteren bureau Brink Marketing
Brink Marketing Diensten

Wat is jouw uitdaging?

Wij helpen je verder

Waar kan Brink Marketing je mee helpen?

Uitdaging
Naam(Vereist)

Social media advertentie bureau Brink Marketing

Als social media advertentie bureau helpen wij jou aan meer bekendheid en verkeer via social media advertenties en campagnes. Het inrichten van deze campagnes doen we samen met jou. Want jij kent het beste de nuances en behoeften van je doelgroep. We maken je daarom graag onderdeel van het proces. Reken erop dat onze social ads specialisten regelmatig met je sparren.

Samenwerken met Brink Marketing

De social media strategie bepalen we samen met jou. We denken eerst voordat we gaan bouwen. In deze fase bepalen we bijvoorbeeld met welke content we je doelgroep gaan inspireren en of de nadruk meer op bereik of op resultaat ligt. Vervolgens bouwen we een campagne en blijven we de social media advertenties continu optimaliseren.

In de social media strategie leggen we ook doelstellingen vast, zoals de maximale kosten per conversie. Zo komen we er al snel achter welke campagnes winstgevend zijn en welke niet.

Het gaat je niks kosten, het gaat je meer opleveren! 🙂 Dat is natuurlijk waar wij ons voor gaan inzetten. Ons doel is om er altijd meer uit te halen, dan je erin gooit. Met online advertenties kunnen we dit zelfs mooi doorrekenen. Return On Advertising Spend (ROAS) noemen we dit. Je start bij ons al met een social media ads marketingpakket vanaf 675 euro per maand.

Wij bieden jou de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. We geloven namelijk in de kracht van het creëren van synergie tussen alle specialismen. Ons team bestaat uit diverse specialisten – van SEA specialist tot e-mailmarketeer –en waar we kennis missen werken we samen met partners. Dit maakt ons flexibel en onderscheid ons van de concurrentie die veelal één specialisme beheersen. Wat heeft jouw voorkeur? Schakelen met meerdere partijen of samenwerken met een full service online marketing bureau?

Onze klanten beoordelen Brink Marketing met een:

4.8 /5

4.5/5

4.8

/5

4.5/5

Mooie merken aan het woord

Sander Veltschoten - Koffieur
Fijne partij om mee samen te werken
Lees verder
Brink Marketing is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze helpen mijn bedrijf aan meer leads via advertenties in Google en social media. Doordat hun plan vooraf zo duidelijk was, wist ik precies wat ik kon verwachten. Ga zo door!
Sonja van Rooijen - Beautiq
Meer bestellingen na 1 maand
Lees verder
Wij hebben voor Brink Marketing gekozen omdat ze het niet moeilijker maken dan nodig. Ze gaan pragmatisch te werk en dit zorge bij ons al snel voor de gewenste resultaten. Meer verkeer naar de website en meer bestellingen. Bedankt Joey en team.
Mitchel van Dijk - Promo Cleaning Services
Aanrader als marketingpartner
Lees verder
Wij raden jullie zeker aan! Onze samenwerking ervaren wij als zeer prettig. Jullie denken met ons mee en weten wat er nodig is om mijn bedrijf online te ondersteunen en te laten groeien. Fijn ook om samen te werken met één partij voor meerdere marketingdisciplines.