Content & SEO copywriting bureau

Sterke teksten schrijven die goed presteren in Google én relevant zijn voor jouw doelgroep, dat is een vak apart. Onze content & SEO copywriting specialisten schrijven gericht op zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt in de verschillende fases van de customer journey.

Content is king

SEO geoptimaliseerde teksten schrijven is een vak apart. Je bent er niet door her en der een paar keer het zoekwoord in de tekst te verwerken. Het gaat erom dat je betere teksten schrijft dan de concurrent en een beter antwoord geeft op de zoekopdracht. Dan sta je snel bovenaan in Google!

Naast SEO-teksten helpen wij je uiteraard ook graag met andere teksten. Bijvoorbeeld voor op je website, een flyer of een mailing. Wij zijn sterk in content marketing en delen dit graag met je. 

Content en copywriting
Brink Marketing Diensten

Wat is jouw uitdaging?

Wij helpen je verder

Waar kan Brink Marketing je mee helpen?

Uitdaging
Naam(Vereist)

Content & SEO copywriting bureau Brink Marketing

Als content & SEO copywriting bureau helpen wij jou aan winnende teksten. Voor SEO of voor iets anders. Het schrijven van teksten doen we in co-creatie. Want zonder jouw input en kennis kunnen we er geen goed verhaal van maken.

Samenwerken met Brink Marketing

In onze strategie staat jouw klant centraal. Hiervoor maken we gebruik van het customer journey-model. We analyseren je doelgroep en onderzoeken welke zoekwoorden ze gebruiken in welke fase. Van oriënterende zoekwoorden tot zoekwoorden met een hoge koopintentie. Vervolgens optimaliseren we je website en schrijven we teksten die aansluiten op de behoeften van je doelgroep. Want door te denken en schrijven vanuit je klant, word je sneller gevonden.

In de SEO-strategie leggen we per zoekwoord doelstellingen vast, zoals het aantal organische bezoekers en conversies. We maken alles meetbaar en gebruiken hiervoor geavanceerde tools zoals Semrush. Je ontvangt een maandelijkse rapportage en update van de resultaten. Zo houden we met elkaar goed de vinger aan de pols over de voortgang van onze inspanningen op het gebied van SEO en copywriting.

Het gaat je niks kosten, het gaat je meer opleveren! 🙂 Dat is natuurlijk waar wij ons voor gaan inzetten. Ons doel is om er altijd meer uit te halen, dan je erin gooit. Met online advertenties kunnen we dit zelfs mooi doorrekenen. Return On Advertising Spend (ROAS) noemen we dit. Met content marketing en SEO is dit lastiger. Het is een investering die zich op een later moment gaat terugverdienen. Bij de ene klant is dit sneller dan bij de andere. Het is wel een verstandige investering, want je investeert in organisch verkeer. Je hebt dus geen advertentiekosten. Als je eenmaal goede posities bovenaan in Google hebt en zodoende ‘gratis’ bezoekers gaat binnenhalen, dan verdien je het geld dubbel en dwars terug.

Wij bieden jou de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. We geloven namelijk in de kracht van het creëren van synergie tussen alle specialismen. Ons team bestaat uit diverse specialisten – van SEA specialist tot e-mailmarketeer –en waar we kennis missen werken we samen met partners. Dit maakt ons flexibel en onderscheid ons van de concurrentie die veelal één specialisme beheersen. Wat heeft jouw voorkeur? Schakelen met meerdere partijen of samenwerken met een full service online marketing bureau?

Onze klanten beoordelen Brink Marketing met een:

4.8 /5

4.5/5

4.8

/5

4.5/5

Mooie merken aan het woord

Sander Veltschoten - Koffieur
Fijne partij om mee samen te werken
Lees verder
Brink Marketing is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze helpen mijn bedrijf aan meer leads via advertenties in Google en social media. Doordat hun plan vooraf zo duidelijk was, wist ik precies wat ik kon verwachten. Ga zo door!
Sonja van Rooijen - Beautiq
Meer bestellingen na 1 maand
Lees verder
Wij hebben voor Brink Marketing gekozen omdat ze het niet moeilijker maken dan nodig. Ze gaan pragmatisch te werk en dit zorge bij ons al snel voor de gewenste resultaten. Meer verkeer naar de website en meer bestellingen. Bedankt Joey en team.
Mitchel van Dijk - Promo Cleaning Services
Aanrader als marketingpartner
Lees verder
Wij raden jullie zeker aan! Onze samenwerking ervaren wij als zeer prettig. Jullie denken met ons mee en weten wat er nodig is om mijn bedrijf online te ondersteunen en te laten groeien. Fijn ook om samen te werken met één partij voor meerdere marketingdisciplines.