Merkstrategie bureau

Dagelijks worden jouw klanten overspoeld met marketinguitingen van tientallen bedrijven. Hun wereld bestaat uit oneindig veel prikkels waartussen jij wilt opvallen. Dit gaat je alleen lukken als je een goed verhaal hebt die relevant is en de ontvanger triggert. Een sterk merkverhaal en een goede positionering zijn hiervoor essentieel. Samen met onze merkstrategen brengen we met een merkstrategie in kaart wat jouw onderneming beter maakt dan de concurrentie.

Voorkeur creëren voor jouw merk

Alles draait om voorkeur. 80% van alle beslissers kiest aan het einde van de customer journey voor het merk waar ze al voorkeur voor hadden. Met een merkstrategie helpen wij je aan het verkrijgen van voorkeur. Door te kijken wat jouw merk uniek en anders maakt dan je concurrenten. We bepalen samen je identiteit, jouw ‘why’ en de beste positionering binnen je doelgroep. Vervolgens vertalen we dit door naar pragmatische oplossingen die direct kunnen worden toegepast. Laten we samen voorkeur creëren en de concurrentie verslaan!

Merkstrategie
Brink Marketing Diensten

Wat is jouw uitdaging?

Wij helpen je verder

Waar kan Brink Marketing je mee helpen?

Uitdaging
Naam(Vereist)

Merkstrategie bureau Brink Marketing

Als merkstrategie bureau helpen wij jou met het creëren van onderscheidend vermogen ten opzichte van je concurrenten. We achterhalen wat jouw bedrijf uniek én anders maakt. Vervolgens zetten we dit om in krachtige communicatie waarmee je zonder twijfel voorkeur gaat creëren. Denk er alvast eens over na, wat maakt jouw bedrijf écht uniek?

Samenwerken met Brink Marketing

Met een sterk merkverhaal bouw je een emotionele band op met de doelgroep. Je bent herkenbaar en onderscheidend van je concurrentie. Hierdoor onthouden klanten je en komen ze eerder bij je terug. En door een positioneringsstrategie weet je wat de nog niet (goed) vervulde behoefte van je doelgroep is. Als je hier op inspeelt, heb je de white spot te pakken en versla je de concurrentie.

We bepalen in overleg het precieze traject. Dit is afhankelijk van wat er allemaal al is en waar je behoefte aan hebt. In de basis werken we aan de hand van een aantal (digitale) sessies gezamenlijk aan de volgende onderwerpen: 1. Jouw why (waar staan jullie voor), 2. Jouw propositie (wat is je belofte en welke voordelen bied je), 3. De ideale positionering (op welke behoefte van je doelgroep speel je in), 4. Merkidentiteit (wie ben je), 5. Merkactivatie (hoe gaan we jouw merk activeren). Wil je hierover meer weten? Neem dan contact op en vraag naar onze digitale brochure over het merkstrategie-traject.

Het gaat je niks kosten, het gaat je meer opleveren! 🙂 Dat is natuurlijk waar wij ons voor gaan inzetten. In de markt waarin je met je bedrijf actief bent, ben je ongetwijfeld niet de enige. Om succesvol te zijn moet je je onderscheiden van de concurrentie. Dit kan goede marketing voor je bewerkstelligen. Dit begint met weten wat je wil vertellen én wat je klanten willen horen. Met een merkstrategie leg je het fundament voor alle volgende marketingactiviteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsindicatie.

Wij bieden jou de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. We geloven namelijk in de kracht van het creëren van synergie tussen alle specialismen. Ons team bestaat uit diverse specialisten – van SEA specialist tot e-mailmarketeer –en waar we kennis missen werken we samen met partners. Dit maakt ons flexibel en onderscheid ons van de concurrentie die veelal één specialisme beheersen. Wat heeft jouw voorkeur? Schakelen met meerdere partijen of samenwerken met een full service online marketing bureau?

Onze klanten beoordelen Brink Marketing met een:

4.8 /5

4.5/5

4.8

/5

4.5/5

Mooie merken aan het woord

Sander Veltschoten - Koffieur
Fijne partij om mee samen te werken
Lees verder
Brink Marketing is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze helpen mijn bedrijf aan meer leads via advertenties in Google en social media. Doordat hun plan vooraf zo duidelijk was, wist ik precies wat ik kon verwachten. Ga zo door!
Sonja van Rooijen - Beautiq
Meer bestellingen na 1 maand
Lees verder
Wij hebben voor Brink Marketing gekozen omdat ze het niet moeilijker maken dan nodig. Ze gaan pragmatisch te werk en dit zorge bij ons al snel voor de gewenste resultaten. Meer verkeer naar de website en meer bestellingen. Bedankt Joey en team.
Mitchel van Dijk - Promo Cleaning Services
Aanrader als marketingpartner
Lees verder
Wij raden jullie zeker aan! Onze samenwerking ervaren wij als zeer prettig. Jullie denken met ons mee en weten wat er nodig is om mijn bedrijf online te ondersteunen en te laten groeien. Fijn ook om samen te werken met één partij voor meerdere marketingdisciplines.