Hallo! Wij zijn Brink Marketing.

Wij laten bedrijven groeien. Online, met betere marketing. Wij versterken jouw merkverhaal en brengen deze onder de aandacht bij je doelgroep. Met de juiste boodschap, op het juiste moment. Als full-service online marketing bureau hebben we alles in huis om jouw bedrijf nóg succesvoller te maken. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een onderscheidende merkstrategie, het bouwen van een nieuwe website of het laten groeien van je bedrijf door de kracht van online marketing… wij helpen je verder met jou uitdaging.

Over ons

Brink Marketing is in 2020 opgericht door Joey van den Brink en ontstaan vanuit de overtuiging dat marketing bij veel bedrijven beter kan. Vaak ontbreekt het aan kennis, de juiste marketeers of het op waarde schatten van de kracht van marketing.

Laten we één ding duidelijk maken, marketing is het meest waardevolle instrument wat je als bedrijf tot je beschikking hebt. Door je bedrijf goed te ‘vermarkten’ creëer je een voorkeurspositie ten opzichte van je concurrenten. En daar draait het allemaal om. Hoe zorg je ervoor dat die ene klant voor jóu kiest in plaats van je concurrent? Een krachtig merkverhaal en de inzet van de juiste online marketing kanalen zorgen gegarandeerd voor groei.

Brink Marketing Over Ons

Hoe we werken

Maximaal rendement bereiken en duurzame groei faciliteren. Dat is waar we ons bij Brink Marketing dagelijks mee bezig houden. In onze ogen bereik je dat alleen door te beginnen bij de basis. Door het leggen van een ijzersterk fundament om op voort te bouwen. Vanuit een gedegen online marketing strategie bepalen we het optimale groeiplan voor jouw bedrijf. Resultaatgericht, vastberaden en altijd op zoek naar nieuwe kansen. 

Jouw rol als ondernemer is daarin essentieel. Je persoonlijke visie en kennis van de branche zijn namelijk onmisbaar. Wij geloven dat de mooiste prestaties ontstaan wanneer krachten worden gebundeld. Daarom hechten we veel waarde aan een betrokken samenwerking. Hierin pakken wij de lead. We vertellen jou graag waar wij mee bezig zijn en adviseren je proactief over wat er moet gebeuren om jouw bedrijf online beter te laten presteren.

Tot slot kan je bij ons geen onverwachte verrassingen verwachten. We helpen je met alles wat we kunnen, zetten graag een stapje extra en zijn allergisch voor bedrijven die iedere extra gewerkte minuut direct in rekening brengen. We communiceren open en transparant, zo weet je altijd waar je aan toe bent. 

Online marketing bureau Brink Marketing

Ons team

Wij werken in een klein team waarbij we werken met een flexibele schil van strategen, creatieven en marketingspecialisten. Waar nodig schakelen we specialisten uit ons netwerk in. Zo beschikken we altijd over de juiste expertise en voldoende handjes. Als klant heb je bij ons een vast aanspreekpunt, in de meeste gevallen zal dit Joey zijn. Hij houdt je op de hoogte, spart met je en bespreekt maandelijks de voortgang die we maken.

Wil je ons team versterken? We zijn altijd opzoek naar specialisten die ons team en onze klanten verder helpen. Denk jij van waarde te kunnen zijn voor ons? Bekijk dan onze (freelance) vacatures.

Wat is jouw uitdaging?

Wij helpen je verder

Waar kan Brink Marketing je mee helpen?

Uitdaging
Naam(Vereist)

Brink Marketing specialist man met laptop

Onze klanten beoordelen Brink Marketing met een:

4.8 /5

4.5/5

4.8

/5

4.5/5

Mooie merken aan het woord

Sander Veltschoten - Koffieur
Fijne partij om mee samen te werken
Lees verder
Brink Marketing is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze helpen mijn bedrijf aan meer leads via advertenties in Google en social media. Doordat hun plan vooraf zo duidelijk was, wist ik precies wat ik kon verwachten. Ga zo door!
Sonja van Rooijen - Beautiq
Meer bestellingen na 1 maand
Lees verder
Wij hebben voor Brink Marketing gekozen omdat ze het niet moeilijker maken dan nodig. Ze gaan pragmatisch te werk en dit zorge bij ons al snel voor de gewenste resultaten. Meer verkeer naar de website en meer bestellingen. Bedankt Joey en team.
Mitchel van Dijk - Promo Cleaning Services
Aanrader als marketingpartner
Lees verder
Wij raden jullie zeker aan! Onze samenwerking ervaren wij als zeer prettig. Jullie denken met ons mee en weten wat er nodig is om mijn bedrijf online te ondersteunen en te laten groeien. Fijn ook om samen te werken met één partij voor meerdere marketingdisciplines.