Zoekmachine advertentie bureau

Zoekmachine adverteren (SEA) is een onderdeel van zoekmachine marketing. In de meeste gevallen gebeurd dit via Google. Google Ads is hiermee een van de meest gebruikte marketingkanalen door bedrijven. Het is een betrouwbaar kanaal waarbij je met advertenties gekoppeld aan specifieke zoekopdrachten erg goed je doelgroep kunt bereiken. Tegelijkertijd is de concurrentie moordend. Wij helpen je om winstgevende campagnes te draaien.

Meer relevant verkeer middels Google Ads

Relevantie is de sleutel bij Google Ads. Het via advertenties genereren van meer verkeer is niet zo lastig, hier heb je alleen niet zoveel aan. Het is de kunst om juist bezoekers binnen te halen die ook daadwerkelijk in jouw product of dienst geïnteresseerd zijn. Dit doen we door jouw doelgroep op slimme wijze te bereiken via targeting opties zoals geotargeting en leeftijden. Zo betalen we alleen voor relevante bezoekers. Daarnaast zetten we in op remarketing. Gemiddeld verlaat 95% van je bezoekers de website zonder actie te ondernemen. Door deze mensen opnieuw te targetten, overtuigen we ze alsnog van jouw product of dienst.

Onze SEA-specialisten helpen jou aan meer verkopen of leads via zoekmachine adverteren. Vraag vrijblijvend een SEA QuickScan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Zoekmachine adverteren SEA Brink Marketing
Brink Marketing Diensten

Wat is jouw uitdaging?

Wij helpen je verder

Waar kan Brink Marketing je mee helpen?

Uitdaging
Naam(Vereist)

SEA marketing bureau Brink Marketing

Als SEA marketing bureau helpen wij jou aan meer relevante bezoekers. Dit doen we door samen met jou de Google Ads campagnes te managen. We hebben jouw input namelijk hard nodig, want jij kent jouw doelgroep nu eenmaal het beste. We sparren, zetten campagnes op en gaan voor mooie ROAS-resultaten.

Samenwerken met Brink Marketing

Wij maken eerst een analyse van je doelgroep en onderzoeken welke zoekwoorden er allemaal gebruikt worden in de verschillende fases van de customer journey. Dan bepalen we hoe we ons gaan onderscheiden en hoe we het budget slim inzetten. Vervolgens bouwen we de campagne en optimaliseren deze continu. Op deze manier levert zoekmachine adverteren een effectieve bijdrage aan het succes van jouw bedrijf.

In de SEA-strategie nemen we ook doelstellingen op zoals de maximale kosten per conversie. We maken alles meetbaar voor meer data-inzichten. Maandelijks ontvang je van ons een rapportage. Deze lichten we ook mondeling toe in een evaluatiemoment vol met nieuwe inzichten.

Het gaat je niks kosten, het gaat je meer opleveren! 🙂 Dat is natuurlijk waar wij ons voor gaan inzetten. Ons doel is om er altijd meer uit te halen, dan je erin gooit. Met online advertenties kunnen we dit zelfs mooi doorrekenen. Return On Advertising Spend (ROAS) noemen we dit. Je start bij ons al met een SEA-marketingpakket vanaf 675 euro per maand.

Wij bieden jou de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. We geloven namelijk in de kracht van het creëren van synergie tussen alle specialismen. Ons team bestaat uit diverse specialisten – van SEA specialist tot e-mailmarketeer –en waar we kennis missen werken we samen met partners. Dit maakt ons flexibel en onderscheid ons van de concurrentie die veelal één specialisme beheersen. Wat heeft jouw voorkeur? Schakelen met meerdere partijen of samenwerken met een full service online marketing bureau?

Gratis SEA-audit

Vraag geheel vrijblijvend en gratis een SEA-audit aan. We nemen de tijd om echt een goed rapport voor je op te stellen. Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons per e-mail het rapport.

Naam(Vereist)

Ontvang een rapport vol met groeikansen

Een SEA-audit is een onderzoek naar de huidige prestaties van je website op het gebied van SEA. Met deze audit helpen we je te bepalen wat goed gaat en wat beter kan als het over zoekmachine adverteren gaat. Dit resulteert in een lijst met concrete actiepunten die je SEA campagnes een flinke boost kunnen geven.

Onze klanten beoordelen Brink Marketing met een:

4.8 /5

4.5/5

4.8

/5

4.5/5

Mooie merken aan het woord

Sander Veltschoten - Koffieur
Fijne partij om mee samen te werken
Lees verder
Brink Marketing is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze helpen mijn bedrijf aan meer leads via advertenties in Google en social media. Doordat hun plan vooraf zo duidelijk was, wist ik precies wat ik kon verwachten. Ga zo door!
Sonja van Rooijen - Beautiq
Meer bestellingen na 1 maand
Lees verder
Wij hebben voor Brink Marketing gekozen omdat ze het niet moeilijker maken dan nodig. Ze gaan pragmatisch te werk en dit zorge bij ons al snel voor de gewenste resultaten. Meer verkeer naar de website en meer bestellingen. Bedankt Joey en team.
Mitchel van Dijk - Promo Cleaning Services
Aanrader als marketingpartner
Lees verder
Wij raden jullie zeker aan! Onze samenwerking ervaren wij als zeer prettig. Jullie denken met ons mee en weten wat er nodig is om mijn bedrijf online te ondersteunen en te laten groeien. Fijn ook om samen te werken met één partij voor meerdere marketingdisciplines.