350% meer klanten via social media adverteren

Promo Cleaning Services 350 procent meer klanten

Snel schakelen, snel resultaat

Groei voor Promo Cleaning

Promo Cleaning Services is een snelgroeiend schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in glasbewassing en gevel- en dakreiniging. Het bedrijf is actief in de regio ’t Gooi, Almere en Amersfoort. Promo Cleaning onderscheidt zich van de concurrentie met hun persoonlijke service. Dit uit zich onder andere door een dag van tevoren een berichtje te sturen wanneer ze langskomen en het vertrouwd achteraf betalen via iDeal. De groeiambities zijn torenhoog. Brink Marketing helpt Promo Cleaning Services met het bereiken van hun doelen door groei te realiseren via online marketing.

Om het aantal adressen voor glasbewassing in de regio te verhogen, hebben we met elkaar een social media ads campagne gelanceerd. Het resultaat: 125 nieuwe klanten, binnen drie maanden. Een groei van 350% via advertenties ten opzichte van de voorgaande maanden!

Dit project in het kort

Onze aanpak

Als partner in business gaat Brink Marketing naast de klant staan om samen tot de beste strategie en aanpak te komen. Zo realiseren wij met betere marketing meer zichtbaarheid, meer klanten en meer omzet. Nadat de doelen scherp gesteld zijn, werken wij een strategie en de te nemen stappen uit. Eerst denken, dan bouwen noemen we dat. Vervolgens ontwikkelen we alle benodigde copy en het beeldmateriaal, zetten we de campagne op en zorgen we dat alles goed doorgemeten wordt zodat we continu kunnen bijschaven om tot het beste resultaat te komen.

Strategie bepalen

Campagneconcept

Inrichting campagne

Campagne optimaliseren

Ons werk

Van strategie, de ontwikkeling van alle copy tot aan het inrichten en optimaliseren van de campagne. Wij nemen al het werk voor je uit handen. Voor Promo Cleaning Services kozen we ervoor om zowel visuals als korte video’s geoptimaliseerd voor social media te gebruiken in de advertenties. We editen de video, laten deze professioneel inspreken en leveren de video op in 3 videoformaten. 

De combinatie van visuals en video past in de gedefinieerde customer journey. Waar we met de video meer informatie verschaffen en inzetten op de awareness-fase, laten we de visuals terugkomen in de tijdlijn van onze doelgroep in de decision-fase. De visual is namelijk meer conversiegericht. Zo bouwen we een krachtige flow die gegarandeerd zorgt voor een stroom aan leads en nieuwe klanten.

Het resultaat

Binnen twee weken na het eerste contact tussen Brink Marketing en Promo Cleaning Services stond de campagne live. De dienstverlening van Promo Cleaning Services is te zien in de tijdlijn en stories van Instagram en Facebook. De visuals, video’s en contentteksten zijn succesvol en doen hun werk meer dan goed. Ze zorgen namelijk voor nieuwe klanten. 125 maar liefst, in slechts drie maanden. En dat was ons doel!

Promo Cleaning Services resultaat advertenties

Ik ben erg blij met Brink Marketing als groeipartner voor mijn bedrijf. Ze verzorgen mijn gehele online marketing en dit doen ze goed. Deze social media campagne, gericht op een specifieke doelgroep en regio waarin we onze aanwezigheid wilden vergroten, is daar een mooi voorbeeld van. Op naar meer successen!

BrinkMarketing Joey Founder

Wat is jouw uitdaging?

Wij helpen je verder

Waar kan Brink Marketing je mee helpen?

Uitdaging
Naam(Vereist)